Hovestraat 81 - 2650 Edegem
Tel.: 03 500 04 99
Contacteer ons!
Contact
Complete rust voor lichaam en geest

Botébo: schoonheidssalon in Edegem

Botébo is uw schoonheidssalon in Edegem voor een complete verzorging. Bij Botébo kunt u terecht voor allerhande behandelingen voor een stralende huid en een stressvrije geest. Maak vandaag nog een afspraak!

Lichaams- en gelaatsverzorging

Bij Botébo werken we met de professionele producten van Anesi Beauté. Het gespecialiseerde gamma laat behandelingen toe aangepast aan uw huidtype voor een optimale voeding en revitalisatie. Anesi produceert uiterst geavanceerde productlijnen die specifiek ontworpen zijn per huidtype, zoals een anti-aginglijn (dringt tot diep in de huid voor een herstel en bescherming van het cel-DNA), voor de gevoelige huid (hoog-tolerante lijn voor een diepe en natuurlijke verzorging) en meer.

Professionele massages

Naast het enorm rustgevende aspect, biedt een massage ook fysieke voordelen. Een massage zorgt namelijk voor een betere bloedcirculatie, zodat afvalstoffen sneller afgevoerd worden en het lichaam sneller herstelt. Kies een massage afgesteld op uw noden: hotstone, kruidenstempel, totaalmassage of plaatselijk, aangevuld met een voedende lichaamsscrub- en lotion.

Maak een afspraak

Botébo in Edegem verzorgt u op en top: van massages tot verzorgende gelaatsmaskers. Botébo is uw schoonheidssalon van dienst. Verwen uzelf en maak een afspraak. U kunt ons steeds telefonisch of via het contactformulier bereiken.

                                         

Botébo
Clikc+