Hovestraat 81 - 2650 Edegem
Tel.: 03 500 04 99
Contacteer ons!
Contact
Verzorgde voeten

Botébo: esthetische en medische pedicure in Edegem

Kom tot rust met een kalmerende pedicure van Botébo. Voor perfect verzorgde voeten en een rustgevende behandeling, zit u goed bij Botébo. Wij zijn telefonisch of via het contactformulier bereikbaar voor een afspraak of voor verdere vragen.

Tot in de teentjes

Uw voeten krijgen dagelijks veel te verduren in donkere schoenen. Leg ze daarom in de watten bij Botébo. Wij verzorgen uw voeten met allerhande behandelingen voor een optimaal herstel, van esthetische, wellnessbehandelingen tot medische pedicures.

Geniet tijdens een wellnesspedicure van een rustgevend voetbad, voetmasker, peeling en eventueel een paraffinebad. Een voetenbehandeling is niet alleen ontspannend, het is ook gunstig voor de gezondheid van uw voeten. Tijdens een medische pedicure worden uw voeten naast de standaardverzorging ook verlicht van eventuele problemen, zoals ingegroeide nagels, eeltvorming of pijnlijke likdoorns. Elke medische pedicure wordt afgerond met podospray voor een egaliserende en ontsmettende afwerking.

Wij helpen u graag verder

Laat uw voeten verwennen met een professionele pedicure. Bij Botébo in Edegem krijgt u een eersteklas behandeling om volledig tot rust te komen en uw voeten een welverdiende verzorging te geven. Maak telefonisch of via het contactformulier een afspraak.

Botébo
Clikc+