Hovestraat 81 - 2650 Edegem
Tel.: 03 500 04 99
Contacteer ons!
Contact
Van top tot teen

Botébo: professionele ontharing in Edegem

Botébo biedt professionele ontharing aan voor zowel mannen als vrouwen. U kunt kiezen uit diverse behandelingen: gelaatsontharing, ontharen van gevoelige zones en standaard ontharen. Onze ontharingsproducten zijn geschikt voor zowel normale als gevoelige huid. Voor een afspraak zijn we telefonisch, via mail of via het contactformulier bereikbaar. Wij helpen u met plezier verder.

Voor een prachtig gladde huid

Botébo verzorgt diverse ontharingsbehandelingen. Wij werken met verschillende producten. Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones, zoals de wenkbrauwen, bovenlip of kin. We behandelen alle overige zones, zoals de armen, benen, rug of borst, met gewone wax. Beide producten hebben verzorgende ingrediënten en zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige huid.

Wij staan voor u klaar

Voor een professionele ontharing zit u goed bij Botébo. In een aangename, rustgevende sfeer krijgt u een eersteklas behandeling door zaakvoerster Isabo Piessens. Om een afspraak te maken, kunt u steeds bellen of het contactformulier op deze website invullen. Wij helpen u met plezier verder.

Botébo
Clikc+