Hovestraat 81 - 2650 Edegem
Tel.: 03 500 04 99
Contacteer ons!
Contact
Perfecte nagels                                                            

Botébo: gelnagels in Edegem en omstreken 

Laat uw gelnagels in Edegem en omstreken zetten door Botébo. Isabo Piessens verzorgt uw handen en nagels met een perfecte manicure. Maak een afspraak bij Botébo door te bellen  of het contactformulier in te vullen.

Van naturel tot gel

Kies voor een heerlijk verzorgende behandeling van uw handen en nagels. De handen worden intensief verzorgd door ze opnieuw te hydrateren en te voeden met mineralen. Nagels worden in een mooie vorm gevijld en de nagelriemen worden opgeknapt door ze voorzichtig los te maken en naar achter te duwen.

Botébo biedt verschillende esthetische behandelingen aan voor nagels, van naturel en semipermanent tot gelnagels. Wij werken met producten van het kwaliteitsmerk ProNails. ProNails verbindt al jaren kwaliteit en betrouwbaarheid met creativiteit en plezier. ProNails heeft voor elke gelegenheid de perfecte oplossing met de gepaste kleur en de mooiste nagelversieringen. U kunt kiezen voor een natuurlijke manicure, voor iets duurzamer, zoals een semipermanente nagelbehandeling met Sopolish, of voor permanente gelnagels.

Voor al uw vragen

Indien u nog vragen heeft over gelnagels of andere manicurebehandelingen, kunt u ons steeds telefonisch of via het contactformulier bereiken. Bij Botébo in Edegem zit u goed voor de perfecte nagelverzorging!

 

 

                                                                

                                               

Botébo
Clikc+